Opiskelijakortti

RANUAN OPISTON MAKSUTON DIGITAALINEN OPISKELIJAKORTTI

Ranuan kristillisen kansanopiston  opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan viralliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti on erittäin hyödyllinen ja se toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi Ranuan opistossa. 

Kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin, sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin halki Suomen. Se kannattaa ottaa käyttöön heti opintojen alkaessa.

OPISKELIJAKORTIN KÄYTTÖÖNOTTO

Vaihe 1. 

Luvan antaminen

  • Kirjaudu Wilmaan omilla tunnuksillasi
  • Valitse  ylhäältä ”lomakkeet”-välilehti ja avaa ”Tausta- ja lupatiedot” -lomake
  • Anna ”lupa tietojen siirtoon Slice.fille maksuttoman opiskelijakortin toimittamista varten” ja paina lopuksi tallenna tiedot

Tietosi siirtyvät 15 minuutin kuluessa, jonka jälkeen voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2. 

Valokuvan toimittaminen: Siirry osoitteeseen slice.fi/upload/rakro ja lataa valokuvasi opiskelijakorttia varten. HUOM! Jos sinulla on jo kuva Ranuan opiston Wilmassa, voit ohittaa tämän vaiheen. 

Vaihe 3.

Saat hetkisen kuluttua sähköpostiisi aktivointikoodit, joilla voi kirjautua sovelluskaupasta ladattavaan Slice.fi-sovellukseen. Kirjaudu sisään ja korttisi on valmis. Nauti opiskelijaelämästä!

Mikäli vaihdat puhelinta ja tarvitset uudet tunnukset

Voit nollata itse tunnuksesi Slicen sivuilla osoitteessa Slice.fi/resetoi.

Kirjoita sähköpostiosoitekenttään sama osoite, jonka olet ilmoittanut Wilmassa henkilökohtaiseksi osoitteeksi. Se on joko koulun sähköpostiosoite tai muu sähköpostiosoitteesi. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat uudet aktivointitunnukset.