Keittiön väki kokkaa ja kasvattaa
Opiston keittiö valmistaa ja tarjoaa maukasta ruokaa kodikkaassa ympäristössä. Keittiö ei ole mikään erillinen yksikkö vaan osa yhteistä opistokotia. Koko henkilökunta toimii myös kasvattajana opiston arjessa. Tavoitteenamme on opettaa ja pitää esillä hyviä tapoja, oikeaa ruokailurytmiä, ruuan terveellisyyttä ja vastuunottoa.
Menu
Hyvää ruokahalua!
Huomioithan, että käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut tuotteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon. Kiitos ymmärryksestänne.
Aamupala
Aamupala sisältää aina myös
Puuron
Leipää ja leikkelettä
Tuoretta tomaattia, kurkkua tai paprikaa
Tuoremehua
Kahvin ja teen
Välipala
Välipala sisältää aina myös
Kahvileipää
Leipää
Kahvin ja teen
Sekamehua
Iltapala
Iltapala sisältää aina myös
Leipää ja leikkelettä
Tuoretta tomaattia, kurkkua tai paprikaa
Sekamehua
Teetä, kahvia tai kaakaota
Ruokala
- 040 703 2516
- keittio@rakro.fi