Ruokala

Keittiön väki kokkaa ja kasvattaa

Opiston keittiö valmistaa ja tarjoaa maukasta ruokaa kodikkaassa ympäristössä. Keittiö ei ole  mikään erillinen yksikkö vaan osa yhteistä opistokotia.  Koko henkilökunta toimii myös kasvattajana opiston arjessa. Tavoitteenamme on opettaa ja pitää esillä hyviä tapoja, oikeaa ruokailurytmiä, ruuan terveellisyyttä ja vastuunottoa. 

Menu

Hyvää ruokahalua! 

Huomioithan, että  käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut tuotteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon. Kiitos ymmärryksestänne.

Aamupala

Aamupala sisältää aina  myös 
Puuron
Leipää ja leikkelettä
Tuoretta tomaattia, kurkkua tai paprikaa
Tuoremehua
Kahvin ja teen

Välipala

Välipala sisältää aina myös
Kahvileipää
Leipää
Kahvin ja teen
Sekamehua

Iltapala

Iltapala sisältää aina myös 
Leipää ja leikkelettä
Tuoretta tomaattia, kurkkua tai paprikaa
Sekamehua
Teetä, kahvia tai kaakaota

Ruokala