Ranuan opistoseurat 26.–28.7.2024 – ”Minä annan teille levon” (Matt. 11:28)

Olet lämpimästi tervetullut Ranuan opistoseuroihin 26.-28.7.2024. Seurat järjestetään Ranuan kristillisen kansanopiston ulkoalueilla. Osoite on Kansanopistontie 6, Ranua. Opiston piha-alueilla on hyvä rauhoittua Jumalan sanan kuuloon ja viettää kesäinen viikonloppu tai piipahtaa seuroissa päiväseltään.

Seura-alue avataan torstaina 25.7.2024 klo 12.00 ja aattoseurat alkavat illalla klo 18.00. Varsinaiset avajaiset ovat perjantaina 26.7. klo 10.00. Lisätietoja opistoseuroista osoitteessa ranua.opistoseurat.fi.

Opistoseurojen päätarkoitus on, että Jumala saisi kutsua ihmisiä kaikkialta valtakuntaansa ja että uskovaiset saisivat vahvistua uskossaan. Tänä vuonna seurojen tunnuslauseena on Minä annan teille levon (Matt. 11:28). Karitsa-aiheisen seuramerkin ovat suunnitelleet kuvataidepolun opiskelijat Silmu Kanniainen ja Hilla Lappalainen.

Voit jo ladata kesän suuria seuroja varten Kesäseurat-sovelluksen. Sovelluksen kautta voi osallistua kesän suuriin seuroihin ja kuunnella Kesäseuraradiota. Sovelluksen voi ladata osoitteesta kesaseurat.fi.

Vuoden 2023 opistoseurojen pyhäkoulussa puhuttiin ihmeellisestä kalansaaliista, jonka nälkäiset ja köyhät kalastajat saivat, kun kuuntelivat Jeesuksen ohjeita.