Ranuan opisto etsii kotitalousopettajaa

Ranuan kr. kansanopisto etsii kotitalousopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024. (HUOM. hakuaikaa pidennetty 31.7.2024.)

Haluatko työskennellä nuorten parissa? Haluatko vaikuttaa siihen, millaisia asenteita, arvoja, tietoja ja taitoja nuorillamme tulevaisuudessa on? Ranuan opiston opettajana sinulla on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa ja tärkeää työtä. 

Opiston kotitalousopettajana toimit kotitalouspolun ohjaajana ja annat kotitalousopetusta myös muille opiskelijoille. Saat suunnitella ja toteuttaa kotitalouden monipuolisia sisältöjä itsenäisesti ja työskennellä uudistetussa, miellyttävässä opetuskeittiössä.

Lisäksi osallistut sisäoppilaitoksen kasvatuksellisiin ja muihin tehtäviin sekä lyhytkurssitoimintaan kurssiopettajana ja päivystäjänä. Työhön kuuluu jonkin verran päivystäjän tehtäviä iltaisin ja viikonloppuisin. Toimenkuva voi muokkautua vahvuuksiesi mukaan. 

Edellytämme työhön valittavalta kotitalousopettajan koulutusta, kykyä tulla toimeen nuorten kanssa, yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä avoimuutta ottaa haltuun uusia asioita. Mikäli ammatillisen pätevyyden omaavia hakijoita ei tule, myös epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon.

Arvostamme hakijassa alan kokemusta sekä innostavaa ja palveluhenkistä asennetta.

Tehtävään valittavan henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.   

Työ alkaa 1.8.2024 tai mahdollisimman pian.

Palkkaus: TES:in mukaan

Hakuaika  8.4. – 31.7.2024.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen harri.isopahkala@rakro.fi.

Lisätietoja rehtori Harri Isopahkala / 0400 162220, harri.isopahkala@rakro.fi tai  kotitalousopettaja Eeva-Leena Riekki / 040 0414026, eeva-leena.riekki@rakro.fi.