Let’s learn English? – Kielileirimatka Pohjois-Amerikkaan heinäkuussa 2024

Perinteikäs kuukauden mittainen kielileirimatka Pohjois-Amerikkaan toteutuu jälleen heinäkuussa 2024. Tänä vuonna matkan toteuttaa Ranuan kr. kansanopisto.

Kielileirimatka on tarkoitettu vuonna 2007 tai sitä ennen syntyneille. Paikkoja matkalle on 46. 
Matkan aikana osallistutaan LLC:n suviseuroihin, kielileirille Hasscib Laken leirikeskuksessa sekä kiertomatkalle. Matkan kesto on noin neljä viikkoa, alustavasti 2.–29. heinäkuuta 2024. Aikataulu varmistuu helmikuun aikana. 

Matkalle orientoiva kurssi järjestetään Ranuan kristillisellä kansanopistolla 17.–19. toukokuuta 2024.

Alustava hinta-arvio matkalle on 3 500 – 4 500 €. Hinta sisältää kurssiviikonlopun sekä lennot, bussikuljetukset, ruoat, ohjelman ja majoituksen matkan ajan. Lopullinen hinta varmistuu kevään aikana.

Ilmoita halukkuutesi osallistua matkalle osoitteessa lyhytkurssille.fi 7.2.2024 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään ennakkokysely hakuajan päätyttyä. Matkalle osallistujat sekä varapaikoille päätyvät valitaan ilmoittautumisjärjestyksen ja ennakkotehtävään perustuvan soveltuvuuden mukaan helmikuun 2024 loppuun mennessä. Kaikille hakeneille tiedotetaan valintapäätöksestä.

Matkan vetäjinä toimivat Sirpa ja Jukka Kolmonen sekä Heidi ja Pekka Tuomikoski.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse kurssit@rakro.fi tai toissijaisesti soittamalla Ranuan kr. kansanopiston koulutussuunnittelija Pekka Sutiselle (tavoitettavissa pääosin virka-aikaan) numeroon 040 7609 565.

Kuvat viime vuoden kielileiriltä.