Varttuneet vieraat virittivät adventin tunnelmaan

Pohjoisen alueen varttuneiden joulujuhlaa vietettiin tänä vuonna 29.11. Ranuan opistolla. Juhla sytytti adventin kynttilät marraskuun pimeyteen.

iestintä- ja ilmaisupolkulaiset esittivät itse tekemänsä näytelmän “Martan ja Auliksen joulu”. Näytelmä syntyi monien vaiheiden kautta opiskelijoiden ja  polun ohjaajan käsissä. Hahmot luotiin ja hiottiin yhdessä yhdessä. Vieraat pääsivät näytelmän päähenkilö Martta-mummon mukana kierrokselle kurkkaamaan nykypäivän joulun monenlaisiin tiloihin ja tilanteisiin. Näytelmän sisään upotettiin myös perinteinen jouluevankeliumi.

Viestintä- ja ilmaisupolkulaiset esittivät juhlassa itse tekemänsä näytelmän “Martan ja Auliksen joulu”. Näytelmä syntyi monien vaiheiden kautta opiskelijoiden ja  polun ohjaajan käsissä. Hahmoja luotiin ja hiottiin yhdessä . Vieraat pääsivät näytelmän päähenkilön Martta-mummon mukana kierrokselle kurkkaamaan nykypäivän joulun monenlaisiin tiloihin ja tilanteisiin. Näytelmän sisään upotettiin myös perinteinen jouluevankeliumi.

Ääneen pääsivat myös varttuneet vieraat, kun opiskelijat haastattelivat heitä muun muassa joulunviettotapojen muuttumisesta.

Pohjoisen varttunutta väkeä saapui opistolle 230. Esitykset irrottivat yleisöstä hereitä nauruja.

Juhlassa esiintyivät Taina Hurtigin johdolla opiston opisto- ja kamarikuoro, lauluryhmä sekä soittajia.

Marikki ja Venla juonsivat juhlan.

Jouluinen juhlalounas maittoi pohjoisen alueen varttuneille.

Opiskelijat myivät itse tekemiään tuotteita opintomatkan hyväksi.

Myös leivonnaiset tekivät kauppansa.

Aulatontut toivottivat vieraat tervetulleiksi ja hyvästelivät heidät lähtiessä.