Ranuan opisto etsii kuvataideopettajaa

Ranuan kr. kansanopisto etsii kuvataideopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen.

Haluatko työskennellä nuorten parissa? Haluatko vaikuttaa siihen, millaisia asenteita, arvoja, tietoja ja taitoja nuorillamme tulevaisuudessa on? Ranuan opiston opettajana sinulla on hieno mahdollisuus tehdä vaikuttavaa ja tärkeää työtä. 

Opiston kuvataideopettajana toimit kuvataidepolun ohjaajana ja annat opetusta alaltasi myös muille opiskelijoille. Vastaat opiston kuvaviestinnästä, jossa vastuullasi ja ohjauksessasi ovat valokuvaus sekä opiston mainonnan ja muun julkaisutyön visuaalinen asu.

Osallistut sisäoppilaitoksen kasvatuksellisiin ja muihin tehtäviin sekä lyhytkurssitoimintaan kurssiopettajana ja päivystäjänä. Työhön kuuluu jonkin verran päivystäjän tehtäviä iltaisin ja viikonloppuisin.

Perinteisten kuvataiteen ilmaisutapojen ohella hallitset kuvaviestinnän menetelmät (valo- ja videokuvaus). Kuvaviestinnän työvälineiden, kuvankäsittely- grafiikka- ja julkaisuohjelmien osaaminen on eduksi, samoin kiinnostus muotoiluun ja 3D-suunnitteluun. Vapaan sivistystyön oppilaitoksessa voit kehittää osaamistasi ja opetustasi luovasti. Toimenkuva voi muokkautua vahvuuksiesi mukaan. 

Edellytämme työhön valittavalta soveltuvaa, mieluiten kuvataideopettajan  koulutusta, kykyä tulla toimeen nuorten kanssa, yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä avoimuutta ottaa haltuun uusia asioita.

Arvostamme hakijassa alan kokemusta sekä innostavaa ja palveluhenkistä asennetta.

Tehtävään valittavan henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.   

Työ alkaa 1.1.2024.

Palkkaus: TES:in mukaan

Hakuaika 30.8-24.9.2023. Vapaamuotoiset hakemukset osoittteeseen harri.isopahkala@rakro.fi.Lisätietoja: ranuanopisto.fi / rehtori Harri Isopahkala 0400 162220 / kuvataideopettaja Eero Österberg 0400 968316. (sähköpostitse etunimi.sukunimi@rakro.fi)