Lämpimästi tervetuloa Ranuan opistoseuroihin 28.–30.7.2023

Seura-alue avataan torstaina 27.7.2023 klo 12.00 ja aattoseurat alkavat samana iltana klo 19.00. Opistoseurojen avajaiset ovat perjantaina 28.7. klo 10.00.

Seurojen tunnuslause tänä vuonna on “Herra on minun turvani” (Ps. 27: 1), ja se yhdessä yhdessä seuramerkin kanssa hohkaa Jumalan tuomaa valoa ja turvaa. Opistoseurat kutsuu ihmisiä turvaamaan Jumalaan, joka luonut meidät jokaisen ja luvannut pitää huolen meistä elämämme loppuun asti.

Ranuan opistoseuroihin on rakennettu uusi myymälärakennus, jossa voidaan entistä paremmin palvella seuravieraita: myymälä, jäätelö- ja karkkikioski sekä SRK:n julkaisumyymälä palvelevat kaikki samassa paikassa.

Ranuan opiston vehreät piha- ja ulkoilualueet tarjoavat viihtyisän ja luonnonläheisen paikan viettää loppukesän seuroja: voit ihanteellisessa ympäristössä rauhoittua ja virkistyä Jumalan Sanan ääressä.

Tänä vuonna opistoseurojen järjestelyistä vastaavat Oulunsalon, Hailuodon, Salonpään, Kempeleen, Tyrnävän, Murron, Limingan, Lumijoen ja Siikajoen alueen rauhanyhdistykset.

Lisätietoja opistoseuroista löydät opistoseurojen omilta verkkosivuilta ranua.opistoseurat.fi.