Ranuan opisto etsii matematiikan ja teknologian opettajaa

Ranuan opisto etsii matematiikan ja teknologian opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8. – 31.12.2023.

Haluatko työskennellä nuorten parissa? Haluatko vaikuttaa siihen, millaisia asenteita, arvoja, tietoja ja taitoja nuorillamme tulevaisuudessa on? Ranuan opiston opettajana sinulla on hieno mahdollisuus tehdä vaikuttavaa ja tärkeää työtä nuorten parissa. 

Työ on pääasiallisesti matematiikan ja teknologian opettamista. Matematiikka sisältää matemaattisten perustaitojen, ongelmanratkaisutaitojen ja tvt-taitojen opettamista sekä matematiikan lukio-opintoja. Teknologia sisältää muun muassa 3D-tulostamisen, ohjelmoinnin ja  livestreemauksen perusteiden opettamista. Vapaan sivistystyön oppilaitoksessa voit kehittää omaa osaamistasi ja opetustasi luovasti.

Työhön kuuluvat kasvatukselliset ja muut sisäoppilaitoksen toimintaan liittyvät tehtävät. Opettaja toimii myös opintopolun ohjaajana. Työhön kuuluu jonkin verran päivystäjän tehtäviä iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme työhön valittavalta soveltuvaa koulutusta, kykyä tulla toimeen nuorten kanssa, yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä avoimuutta ottaa haltuun uusia asioita. Mikäli tehtävään ei ole hakijaa, jolla on pedagoginen pätevyys, voidaan ottaa myös muu tehtävään soveltuva henkilö. 

Arvostamme hakijassa alan kokemusta ja innostavaa ja palveluhenkistä asennetta.

Tehtävään valittavan henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.   

Työn kesto: 1.8.-31.12.2023.

Palkkaus: TES:in mukaan

Hakuaika päättyy 6.8.2023. Paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä.

Hakemukset: vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen harri.isopahkala@rakro.fi

Lisätietoja: rehtori Harri Isopahkala, 0400162220 / harri.isopahkala@rakro.fi.