Tervetuloa opistoseuroihin 29.–31.7.!

Ranuan opistoseurat järjestetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna opiston alueella.

“Järjestämme seuroja luottavaisesti kenttätapahtumana sillä rukouksella, että Taivaan Isän hyvä tahto on saada ne järjestymään. Odotamme, että voisimme vastaanottaa yli 20 000 seuravierasta”, kertoo seuraorganisaation päätoimikunnan puheenjohtajan Leo Paaso

Tulevaisuuden ja toivon sanoma

“Seurojen ensisijainen tehtävä on evankeliumin saarna”, Paaso muistuttaa. “Saarna vahvistaa ja virvoittaa meitä jo uskovia mutta kutsuu myös armosta osattomia Jumalan valtakuntaan. Paljon merkitsee myös se, että päästäisiin yhdelle koolle useamman vuoden jälkeen.”

Seuratunnukseen “Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon” (Jes. 29:11) tiivistyy Paason mukaan iloa, toivoa ja luottamusta Jumalan huolenpitoon oli aika mikä hyvänsä. Värimaailmaltaan levollisen, symboliikaltaan monitasoisen seuramerkin on suunnitellut menneen talven opistolainen Jenni Väliahdet.

Ranuan opistoseurojen järjestelyvuoro on tänä vuonna Oulun, Oulujoen ja Pateniemen rauhanyhdistyksillä. 

Lisää opistoseura-asiaa täällä.