Tervetuloa opistoseuroihin 29.–31.7.!

Ranuan opistoseurat järjestetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna opiston alueella.

“Järjestämme seuroja luottavaisesti kenttätapahtumana sillä rukouksella, että Taivaan Isän hyvä tahto on saada ne järjestymään. Odotamme, että voisimme vastaanottaa yli 20 000 seuravierasta”, kertoo seuraorganisaation päätoimikunnan puheenjohtajan Leo Paaso

Tulevaisuuden ja toivon sanoma

“Seurojen ensisijainen tehtävä on evankeliumin saarna”, Paaso muistuttaa. “Saarna vahvistaa ja virvoittaa meitä jo uskovia mutta kutsuu myös armosta osattomia Jumalan valtakuntaan. Paljon merkitsee myös se, että päästäisiin yhdelle koolle useamman vuoden jälkeen.”

Seuratunnukseen “Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon” (Jes. 29:11) tiivistyy Paason mukaan iloa, toivoa ja luottamusta Jumalan huolenpitoon oli aika mikä hyvänsä. Värimaailmaltaan levollisen, symboliikaltaan monitasoisen seuramerkin on suunnitellut menneen talven opistolainen Jenni Väliahdet.

Seurat tarvitsevat tekijöitä

Ranuan opistoseurojen järjestelyvuoro on tänä vuonna Oulun, Oulujoen ja Pateniemen rauhanyhdistyksillä. 

Järjestäjien tämän hetken suurin haaste saada koottua kylliksi talkoolaisia työvuoroihin. Haastatteluhetkellä 1. kesäkuuta 59 % työvuoroista oli täytetty ja koko pohjoisen alueen rauhanyhdistyksille lähetetty muistutuksia työvuorojen täyttämisestä. Paaso muistuttaa, että jokainen työvuoro on tärkeä, jotta seurat saadaan järjestettyä. Kaikki työvuorot palvelevat seurojen ydintä – evankelimiumin saarnaa. 

“Jos on mahdollista tehdä yksikin työvuoro – tai mahdollistamalla sen tekemisen toiselle – teet Jumalan valtakunnan työtä ja samalla tuet Ranuan opistoa. Jumalan valtakunnan työhön sisältyy siunaus: se yhdistää, juurruttaa, tutustuttaa uusiin ihmisiin ja opettaa uutta, ja kaupantekijöisinä saa vielä hyvän mielen.”

Ei huolta, vaikka kesän suunnitelmat ovat vielä kesken. Voit perua vuoron, jos et pääsekään seuroihin.

  1. Mene osoitteeseen https://bit.ly/ranua2022
  2. Varaa sopiva työvuoro sopivalle päivälle klikkaamalla vuoroa.
  3. Saat sähköpostin, johon vastaamalla vahvistat vuoron.