Uusi liikunta- ja hyvinvointipolku kasvattaa liikkuvaan elämäntapaan

Ensi syksyksi Ranuan opistoon voi hakea uudelle liikunta- ja hyvinvointipolulle.

Uudella polulla pääsee kokeilemaan eri urheilulajeja ja saa valmiuksia liikunnan ohjaamiseen. Polku sopii vaikkapa niille, jotka suunnittelevat hakeutuvansa liikuntaan tai hyvinvointiin liittyviin koulutuksiin tai ohjaus- ja kasvatusalalle.

Opetuksessa painotetaan hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuutta. Liikunnan ilo on tärkeää, eikä liikunta yksin saisi tulla liian tärkeäksi, vaan tulisi huolehtia myös levosta, ravinnosta ja psyykkisestä puolesta. Kristillisessä opistossa mukana on myös liikunnan eettinen näkökulma: miten harrastaa liikuntaa hyvällä omallatunnolla?

Aika ja paikka uudelle polulle ovat oikean tuntuiset. Ranuan pohjoinen sijainti on otollinen erityisesti luonto- ja elämysliikunnalle. Lähellä ovat myös Rovaniemen liikunnanohjaajan ja -neuvojan koulutukset. Lisäksi pinnalla oleviin matkailuun, luontoon ja  hyvinvointiin liittyville aloilla lienee jatkossa kasvava kysyntä.

Uuden polun ohjaajaksi etsitään täysiaikaista liikunnanopettajaa. Ks. lisää: Rekryilmoitus .