Uusi opistovuosi alkaa

Sydämellisesti tervetuloa opiskelemaan Ranuan kristilliselle kansanopistolle, Etelä-Lappiin!

Kesä kääntyy syksyyn ja uusi opistovuosi alkaa sunnuntaina 22.8.2021. Aloitamme tulojuhlan opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken klo 16.00. Tulojuhla striimataan, ja sen voi katsoa myös myöhemmin. Linkki striimaukseen lähetetään huoltajille sunnuntaina 22.8. Wilman ja sähköpostin kautta.

Jotta saattajien määrä saadaan pidettyä kohtuullisena, jokaista nuorta voi tulla saattamaan 2 henkilöä. Saattajilla on ennen tulojuhlaa mahdollisuus tavata opintopolun ohjaaja ja nähdä solu, johon nuori asettuu asumaan. Ruokaa ja kahvia tarjotaan opistolla klo 14–15.30. 

Noudatamme THL:n koronaohjeita myös tulojuhlapäivänä.

Taivaan Isän siunaamaa opistovuotta sinulle, tuleva opistolainen!