Ranuan opistoseurat järjestetään radiossa ja netissä kesällä 2021

Ranuan kristillisen kansanopiston johtokunta päätti kokouksessaan 10.5.2021, että tulevan kesän opistoseurat  järjestetään koronavirusrajoitusten vuoksi radio- ja nettiseuroina. Opistoseurat järjestetään 30.7.-1.8.2021. Koronavirustilanne ja -rajoitukset eivät enää mahdollistaneet peltoseurojen järjestelyjen jatkamista. Olisimme  opistolla enemmän kuin mielellään kutsuneet seuravieraat Ranualle seuroihin, mutta valitettavasti se ei tulevana  kesänä ole mahdollista. 

Radio- ja nettiseurojen järjestelyistä vastaa sama seuraorganisaatio, joka oli kutsuttu valmistelemaan peltoseuroja.  Tulevana kesänä seuralähetykset tulevat Ranuan opistolta. Opistoseurojen tunnuksena on Johanneksen  evankeliumin kohta ”Minä olen viinipuu, te olette oksat” (Joh. 15:5). Tunnus muistuttaa siitä, miten tärkeää on  säilyttää yhteys Kristukseen ja hänen seuraajiinsa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi radion ja netin  välityksellä Jumalan sanan kuuloon. 

Harri Isopahkala 
Rehtori 

Ranuan kr. kansanopisto