Juhlakantaatti-CD julkaistiin

Ranuan kr. kansanopiston 30-vuotisjuhlakantaatti ” Toivon siivet” CD-äänite julkaistiin varttuneiden joulujuhlan yhteydessä 29.11. Levyä on saatavana opistolta ja rauhanyhdistysten kirjamyynnistä 15e:n hintaan. Kantaatin on kirjoittanut Niilo Rauhala ja säveltänyt Arto Heikkilä.
30-vuotias Ranuan kristillinen kansanopisto on erityisesti nuorten koulu. Nuoret, ystävyys, usko ja tulevaisuuden toivo ovat Niilo Rauhalan kirjoittaman juhlakantaatin keskeisiä aiheita. Kantaatissa myös menneet polvet saavat kiitoksemme.  Teksti avaa kauniin näkymän vapaaseen isänmaahamme. Lintuparvet lentävät sinisen taivaan alla. Maa kukkii, suo ja metsä tuoksuvat. On tilaa hengittää. Maisema on avara, kirkas ja kuulas. Nämä kolme sanaa olivat mielessäni säveltäessäni kantaattia. Juhlakantaatin esittää Ranuan kr. kansanopiston juhlakuoro, jossa on laulajia kolmelta vuosikurssilta. Soolo-osuudet laulaa tenori. Soitinryhmä on Rovaniemeltä.” (Arto Heikkilä)