Opintomatkan hyväksi järjestettyjen arpajaisten voittajat selvillä

Ranuan kristillisen kansanopistoyhdistyksen järjestämä arvonta suoritettiin Rovaniemen pääpoliisiasemalla 4. päivä huhtikuuta. Arvonnan pääpalkinnon, lahjakortin Aconille, voitti Pekka Huttunen. Toisen pääpalkinnon, kuntosalilahjakortin Vocatumille, voitti Tauno Walkeajärvi. Onnittelut pääpalkkinnon ja muidenkin palkintojen voittajille.

Arvonnan suoritti Anne Inkeröinen, valvojina toimivat lupaesimies Mari Rötkönen ja Ranuan opiston edustaja Sirkka Illikainen. Arvonnan suorittamiseen oli Poliisihallituksen myöntämä lupa, jonka numero oli RA/2017/102.

Kolmen ensimmäisen palkinnon voittajat ovat saaneet tiedon voitosta puhelimitse. Muille voittajille palkinnot on viety perille tai toimitettu postitse. Opintomatkalle toukokuussa lähtevät opiskelijat ja opiston henkilökunta kiittävät arpajaisten lahjoittajia ja arpojen ostajia matkan tukemisesta.

Opintomatka-arpajaisten 2017 voittajat
Opintomatka-arpajaisten 2017 lahjoittajat