Talvipäivien seuramerkki on julkistettu

 
talvipaivat_rgb-web
Opiston opiskelijat ovat ideoineet ja toteuttaneet talvipäiville seuramerkin. Merkin teemana on lauantai-illan alustuksen aihe Hän ei jätä teitä yksin eikä hylkää teitä (5. Moos. 31:6).
Useiden hyvien vaihtoehtojen joukosta seuramerkiksi valikoitui Lotta Vähäkankaan maalaus, jossa pieni ihminen pitää kädestä itseään huomattavasti suurempaa ihmistä.
Kuvaviestinnän kurssilaiset ovat ideoineet merkin aihetta ja esitelleet ideansa valinnaisen kuvailmaisun kurssilaisille, jotka ovat kaikki kuvataidelinjan opiskelijoita. Lopullinen merkki on työstetty valinnaisen kuvailmaisun tunneilla, ja sen typografiasta vastaa kuvataiteen opettaja Anni Hintsala.
Lämpimästi tervetuloa talvipäiville Ranuan opistolle huomenna 11. helmikuuta kello 12 alkaen. Seurat jatkuvat sunnuntai-iltaan saakka. Seuroja voi kuunnella myös opistoradiosta. Tarkempi seuraohjelma löytyy täältä.