Keittiön väki kokkaa ja kasvattaa
Ranuan kristillisen kansanopiston keittiö valmistaa ja tarjoilee maukasta, monipuolista ja ravitsevaa ruokaa kodikkaassa ympäristössä. Keittiö ei ole erillinen yksikkö, vaan olennainen osa yhteistä opistokotia, jossa ruoka yhdistää ihmisiä ja rytmittää päivää.
Keittiön väki huolehtii paitsi maittavasta ruuasta, myös hyvän yhteishengen luomisesta ruokapöydän äärellä. Yhteiset ruokailut ovat tärkeä osa opiston arkea ja yhteisöllisyyttä. Samalla harjoitellaan arjen taitoja – kohteliaisuutta, hyviä tapoja, ruokailurytmiä ja vastuullisuutta.
Haluamme tarjota opiskelijoille ja henkilökunnalle ruokaa, joka tukee jaksamista ja hyvinvointia – niin keholle kuin mielellekin.
Oiva-raportit
Oppilaitoksemme keittiön ajantasaiset Oiva-raportit ovat julkisesti nähtävissä Oivahymy-palvelussa. Raportit kertovat elintarvikevalvonnan tuloksista ja varmistavat ruokailijoille turvallisen ruokapalvelun.
Menu
Hyvää ruokahalua!
Ruokalistamme vaihtuu viikoittain, ja voit selata seuraavan viikon tarjontaa ruokalistan alla olevilla nuolilla. Näin pysyt aina ajan tasalla siitä, mitä opistolla tarjotaan tulevina päivinä.
Huomioithan, että käytetyt raaka-aineet saattavat ajoittain muuttua, joten verkkosivuilla julkaistut ruokalistat voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme erityisruokavaliota tai allergioita noudattavia opiskelijoita ja vierailijoita tarkistamaan aina ruuan soveltuvuuden omaan ruokavalioonsa.
Jos sinulla on kysyttävää ruoka-aineista, erityisruokavalioista tai haluat antaa palautetta ruokailusta, voit ottaa yhteyttä keittiön väkeen sähköpostitse keittio@rakro.fi tai puhelimitse 040 703 2518.
Aamupala
Aamupala sisältää aina:
Puuron
Leipää ja leikkelettä
Tuoretta tomaattia, kurkkua tai paprikaa
Tuoremehua
Kahvia ja teetä
Aamupala tarjoaa hyvän alun päivälle ja antaa energiaa opiskeluun ja arjen askareisiin.
Välipala
Välipala sisältää aina:
Kahvileipää
Leipää
Sekamehua
Kahvia ja teetä
Välipala antaa pienen piristyksen päivän aikana ja tukee jaksamista.
Iltapala
Iltapala sisältää aina:
Leipää ja leikkelettä
Tuoretta tomaattia, kurkkua tai paprikaa
Sekamehua
Teetä, kahvia tai kaakaota
Iltapala tarjoaa mukavan päätöksen päivälle, ja yhteinen ruokailu luo viihtyisän lopetuksen päivän ohjelmalle.
Ruokala
- 040 703 2518
- keittio@rakro.fi