Ranuan opisto etsii kotitalousopettajaa

Ranuan opisto etsii kotitalousopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2023 – 31.7.2024.

Haluatko työskennellä nuorten parissa? Haluatko vaikuttaa siihen millaisia asenteita, arvoja, tietoja ja taitoja nuorillamme tulevaisuudessa on? Ranuan opiston opettajana sinulla on hieno mahdollisuus tehdä vaikuttavaa ja tärkeää työtä nuorten parissa. Vapaan sivistystyön oppilaitoksessa voit suunnitella aineesi sisältöjä itsenäisesti ja kehittää omaa osaamistasi ja opetustasi luovasti.

Työn pääasiallinen tehtävä on kotitalouden opettaminen. Työhön kuuluvat kasvatukselliset ja muut sisäoppilaitoksen toimintaan liittyvät tehtävät. Opettaja toimii myös opintopolun ohjaajana. Työhön kuuluu jonkin verran päivystäjän tehtäviä iltaisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme työhön valittavalta soveltuvaa koulutusta, kykyä tulla toimeen nuorten kanssa, yhteistyökykyä ja joustavuutta.

Arvostamme hakijassa alan kokemusta ja innostavaa ja palveluhenkistä asennetta.

Tehtävään valittavan henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.  

Työn kesto 1.8.2023 – 31.7.2024

Palkkaus: TES:in mukaan

Hakuaika päättyy 3.5.

Työ alkaa 1.6.

Hakemukset: vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen harri.isopahkala@rakro.fi

Lisätietoja: Harri Isopahkala rehtori, 0400162220 harri.isopahkala@rakro.fi